În lume există multe lucruri pe care știința nu a reușit încă să le explice, iar tehnologia să le replice, decât cu eforturi mari. Anticii nu știau prea multe, dar atunci când era vorba să închine un monument unui zeu, încercau să atingă perfecțiunea. Dovadă sunt numeroasele monumente gigantice care par a sfida vremea și vitregiile ei, cutremurele sau chiar distructiva fire a omului. Să vă dau câteva exemple: piramidele din Egipt, Stonehenge, Tiwanaku, Moai din Insula Paștelui. Mai există multe alte situri care abia atunci când ajungi lângă ele, începi să îți dai seama ce muncă, îndemânare, instrumente speciale și mai cu seamă timp a necesitat desăvârșirea lor.

Istoricii, ca majoritatea oamenilor de știință, încearcă să ofere explicații mai pământene pentru acești megaliți perfecți în toate dimensiunile lor. Dar atunci când explicațiile lor sunt puse în practică sau sunt supuse unor calcule de bază, se dovește că nu au nicio treabă cu realitatea. Oamenii de știință fac o mare greșeală uneori și încearcă să explice totul doar prin instrumentele și cunoștințele care le dețin, iar atunci când acestea sunt incomplete, rezultatele sunt lipsite de bun simț.

extraterestrii antici

(O să îl vedeți des pe timpul de mai sus dacă vă interesează acest “fenomen”)

Istoricii cred că aceste structuri antice sunt doar rezultatul unei munci intense. Bine, bine, dar dacă nu există efectiv uneltele și cunoștinețele necesare pentru asta? Acea perfecțiune a clădirilor, la care se adaugă munca intensă, intră în contradicție cu însăși vremurile în care presupus au fost create:

  • toate monumentele au fost contruite într-un timp relativ scurt
  • pe vremea construirii lor nu exista roata
  • uneltele erau făcute din metale mai moi decât piatra de construcție.
  • uneltele cu care s-a atins perfecțiunea în construcție erau de-a dreptul grosolane
  • blocuri de piatră gigant ridicate la înălțimi mari
  • ziduri făcute fără adeziv
  • blocuri de piatră puse una peste altă care se îmbină perfect.

Dacă ne gândim că omul a atins abia de curând un nivel tehnologizare care îi permite să construiască monumente asememătoate celor antice, există o singură explicație pentru modul în care au fost construite: extratereștrii au pus umărul acolo.

Unde au plecat? De ce nu vedem urme ale lor? De ce nu s-au mai întors? Ce reprezintă pentru ei aceste construcții? Sunt alte întrebări care decurg din ipoteza extratereștrilor antici.

Dar mai e o chestie aici în afară de a ridica blocuri de piatră gigant, a le șlefui cu mare precizie și a le pune una peste alta astfel încât să se îmbine perfect. E vorba despre așezarea edifiilor. Faptul că ele replică dispunerea unor constelații e doar un amănunt. Ca să nu mai spune de anumite caracteritici ale lor care pot fi văzute doar din avion. Ca exemplu, nu de mult timp a fost observat din spațiu că Marea Piramidă din Egipt are de fapt opt fețe.

Probabil omul a fost acel extraterestru antic, dar care peste veacuri a uitat să transmită din generație în generație acea cunoaștere profuncdă a universului.

Nu o să vă spun mai multe. Vă las pe voi să decideți care este adevărul. Dar mai înainte vă recomand un documentar găsit de curând: