Simțuri și simțiri

Cum atragi trafic pe site utilizând Facebook

Orice afacere care nu utilizează Facebook face o mare greșeală. Pe Facebook intră toată lumea, iar veștile circulă foarte rapid. Cu un bun plan editorial poți câștiga repede fani și pe urmă pe aceștia îi poți transforma în clienți. Trebuie doar să știi care este strategia potrivită pentru a direcționa utilizatorii paginii de Facebook pe site-ul tău.

Acest infografic te ajuta foarte mult.

trafic de pe facebook

Categories: Blog de SEO, Idei de marketing online, Infografic

Pentru ce țineți Post? » « Teoria Relativității Restrânse pentru Tolomaci

1 Comment

  1. Ce n-am gasit eu pana acum este un articol capabil in care sa se explice concret ce inseamna continut care sa prinda. Toata lumea: “scrie continut care sa atraga atentia, care sa se diferentieze, care sa bla, bla, bla”.
    Bine si cum ar trebui sa fie continutul ala?
    Astfel de articole fac lucrurile sa para aaaattaaaat de simple cand in realitate lucrurile stau chiar altfel.
    Din punctul meu de vedere lucrurile sunt cat se poate de simple. Cine are un interes vadit in ceea ce priveste serviciul sau produsul tau o sa dea click, like, share, follow, comment, o sa se inscrie la newsletter samd. Aia este persoana cu care poti lucra.
    Restul tam tamului cu starnirea interesului e un mare fas. Poate ma convingi sa ma inscriu la newsletter-ul tau, dar atata timp cand nu-mi esti de un real folos, la primul mail ma si dezabonez. Pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Copyright © 2020 Simțuri și simțiri - Blog scris de Gabriel Oprescu

Theme by Anders NorenUp ↑